Actueel nieuws van Aannemers Jansen & Vis
Actueel nieuws

Open dag De Loopbrug Strijp R

Aannemers Jansen & Vis ondersteunt het initiatief van Houben & Van Mierlo Architecten uit Eindhoven om de Loopbrug op Strijp R te verbouwen tot multifunctionele kantoorruimte. Op 6 december jl. was er een open dag voor de geïnteresseerden. 

Het idee

Houben & Van Mierlo Architecten hebben het initiatief genomen de voormalige loopbrug (1954) tussen de beeldbuizenfabriek en glasfabriek op StrijpR te gaan hergebruiken. Het idee is de loopbrug flexibel te maken in gebruik en semi-openbaar. Houben / Van Mierlo zal er onder andere zelf kantoor gaan houden maar de ruimte kan ook geadopteerd worden door flexwerkers, permanente werkers, dagjesmensen, conferenties, cursussen, exposities, vergaderingen, borrels etc. Het moet bruisen in gebruik.

Meedoen

Wil je meedoen of zie je jezelf met een andere functie in de loopbrug, mail ons dan of kom langs voor koffie. Ook voor het permanent huren van een unit. Er zijn units van ± 30 m2 en units van ±55 m2. Deze units zijn eenvoudig te koppelen en dus grotere varianten zijn mogelijk.

Kijk voor meer informatie op de website van De Loopbrug.

Actueel

  • Vacature ervaren en zelfstandige timmerman | Jansen & Vis Aannemers
    05-04-2018
    Vacature ervaren en zelfstandige timmerman
  • 14-09-2016
    Verkoop tweede fase Hof van Spee in Sevenum van start