Verbouwing van een woning in Brandevoort

In samenspraak met Architektenbureau Ad Bloks is de aanbouw van het woonhuis in stijl van het originele woonhuis gebouwd. Door de uitbreiding van de eetkamer en de extra living is het vrijstaande woonhuis plotseling een riante villa.
Open plafonds en zichtbare spantconstructies geven het huis een ruimtelijk karakter.

Relevante projecten

  • Renovatie historische villa in Berg en Dal | Aannemers Jansen & Vis
    Renovatie historische villa in Berg en Dal
    Deze historische villa in het heuvelachtige Berg en Dal is volledig gerenoveerd. Nieuwe badkamer, ...
  • Moderne verbouwing woonhuis Aarle-Rixtel | Aannemers Jansen & Vis
    Moderne verbouwing woonhuis Aarle-Rixtel
    Aan de authentieke jaren '20 woning is een moderne aanbouw over twee bouwlagen ...