Verbouwing woonhuis met praktijkruimte in Lieshout

Met de verbouwing van deze vrijstaande woning in de bossen van Lieshout werd extra woonruimte en een praktijk aan huis gerealiseerd. In de aangebouwde praktijkruimte zijn extra geluidswerende voorzieningen toegepast voor extra privacy. Dankzij de uitbreiding van het woonhuis is dit een hele lichte en ruimtelijke plek geworden.

Relevante projecten

  • Renovatie historische villa in Berg en Dal | Aannemers Jansen & Vis
    Renovatie historische villa in Berg en Dal
    Deze historische villa in het heuvelachtige Berg en Dal is volledig gerenoveerd. Nieuwe badkamer, ...
  • Overkapping met lichtstraat in Beek en Donk | Aannemers Jansen & Vis
    Overkapping met lichtstraat in Beek en Donk
    Overkapping van het terras is voorzien van hardhouten lichtstraat met gelaagd glas en ...