2 onder 1 kap bouwen met uw eigen ontwerp | Aannemers Jansen & Vis
2 onder 1 kap bouwen

2 onder 1 kap bouwen

Bent u in het bezit van een eigen kavel en overweegt u daar een 2 onder 1 kap op te laten bouwen? Dan is het verstandig om al in een vroeg stadium een aannemer in te schakelen met kennis van 2 onder 1 kap bouwen. Normaal gesproken zou u wellicht pas een aannemer inschakelen wanneer alle plannen gereed zijn en u op zoek bent naar de beste aanbieding voor de bouw van uw 2 onder 1 kap. Maar als u juist in de fase van schetsen en ontwerp al een aannemer inschakelt dan kunt u vaak veel geld besparen.  Aannemers Jansen & Vis is gespecialiseerd in het bouwen van 2 onder 1 kap woningen voor particulieren. Wij snappen als geen ander wat er komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw 2 onder 1 kap woning.

Geen standaard 2 onder 1 kap uit een catalogus

Verwacht van ons geen standaard cataloguswoningen. Het klinkt wel heel luxe, een cataloguswoning die naar uw wensen aangepast kan worden, maar in realiteit bent u zeer beperkt in uw keuzemogelijkheden. Daarom kiest Aannemers Jansen & Vis er bewust voor om voor iedere 2 onder 1 kap woning  op maat te bouwen. We kijken daarbij allereerst goed naar wat uw wensen zijn en denken actief mee over de beste oplossingen. Ligt er al een bouwplan of ontwerp dan kijken we kritisch mee en geven u waar mogelijk suggesties ter verbetering.

Op maat ontworpen 2 onder 1 kap woningen

Heeft u nog geen ontwerp laten maken? Dan vinden wij altijd een architect die goed past bij uw smaak. We beschikken over een uitgebreid netwerk van architecten met specialisaties in iedere bouwstijl. Dus of u nu een jaren ’30 of juist een moderne 2 onder 1 kap woning wenst, wij vinden altijd de perfecte architect voor u. Dankzij onze ruime ervaring met het bouwen van 2 onder 1 kap woningen, beschikken we over veel voorbeelden van 2 onder 1 kap woningen om u op weg te helpen. Aan de hand van voorbeelden kunt u namelijk wel eenvoudig bepalen wat u nu juist wel en niet mooi vindt. Een bijkomend voordeel is dat wij u aan de hand van eerder gebouwde 2 onder 1 kap woningen snel een indicatieprijs kunnen geven, zodat u weet of uw wensen binnen uw bouwbudget passen.

Bouwen met de buren, of juist individueel?

Dat een 2 onder 1 kap bouwen één bouwproject is, vinden wij niet vanzelfsprekend.  Misschien verschillen uw wensen wel van die van de buren? Of wilt u liever ieder een eigen aannemer in de hand nemen? Aannemers Jansen & Vis helpt u graag de voor- en nadelen van gelijktijdig bouwen en individueel bouwen van een 2 onder 1 kap op een rij te zetten. Of u nu besluit uw 2 onder 1 kap gelijk met de buren te laten bouwen of individueel, Aannemers Jansen & Vis kan uw 2 onder 1 kap voor u bouwen.

Onze belofte

 • Altijd een 2 onder 1 kap op maat
 • Een ontwerp conform al uw wensen
 • Hoogwaardige realisatie in iedere bouwstijl
 • We denken altijd actief met u mee 
 • En dragen suggesties ter verbetering aan

Aannemers Jansen & Vis is er ook voor alle denkbare verbouwingen en renovaties van bestaande woningen.

Relevante projecten

 • Aannemers Jansen & Vis bouwde deze betaalbare 2-onder-1 kap woning in jaren '30 stijl.
  Nieuwbouw 2-onder-1 kap woning in Gemert
  Aannemers Jansen & Vis bouwde in Gemert dit dubbele woonhuis in jaren '30 ...
 • Projectontwikkeling 4 woningen in Asten | Aannemers Jansen & Vis
  Projectontwikkeling 4 woningen in Asten
  Op de plaats waar voorheen cafe - zaal Bakens in Asten stond, heeft ...