CPO projecten; samen en toch individueel bouwen | Aannemers Jansen & Vis
CPO projecten

CPO projecten

Samen en toch individueel bouwen

CPO projecten zijn bijzondere bouwprojecten. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Feitelijk zijn het bouwprojecten waarbij een groep particulieren de opdrachtgever is van het bouwproject. Deze groep particulieren behoudt de volledige zeggenschap gedurende het gehele CPO project en uiteraard over de uiteindelijke woningen. CPO projecten komen voor in twee vormen:

 1. De bewonersgroep bestaat al en is initiatiefnemer van het CPO project
 2. De gemeente is initiatiefnemer door grond beschikbaar te stellen voor een CPO project

Ongeacht de vorm van het CPO project, richten de leden een stichting of vereniging op voor het CPO project. Deze stichting of vereniging wordt de opdrachtgever van het CPO project. Binnen een CPO project worden sommige besluiten door de stichting of vereniging genomen en sommige besluiten door de bewoners individueel. 

CPO bouwen, de voordelen van gezamenlijk bouwen

Met een CPO project zijn veel schaalvoordelen te behalen. Dit maakt het mogelijk om door middel van een CPO project een goed betaalbare woning te realiseren. Aannemers Jansen & Vis zorgt er al in een zeer vroeg stadium van het CPO project voor dat er goede ramingen gemaakt worden van de bouwkosten. We stellen de bewonersvereniging in staat om de verschillende opties voor de uitvoering van de woningen met elkaar te vergelijken. Bovendien denken we actief mee over de beste optie en dragen suggesties ter verbetering aan. Aannemers Jansen & Vis neemt een actieve houding aan in de begeleiding van de bewonersvereniging, van de allereerste besluitvorming tot en met de totstandkoming van de woningen.

Invulling aan uw wensen in het cpo project

Aannemers Jansen & Vis snapt het gehele proces van het CPO project bijzonder goed. Hoe het project tot stand komt, maar vooral wat de belangen van de toekomstige bewoners zijn. Aannemers Jansen & Vis is in staat om niet alleen de bewonersvereniging, maar ook de individuele bewoners van het begin tot het eind goed te begeleiden. Ondanks het feit dat de bewonersvereniging feitelijk de opdrachtgever is, ziet Aannemers Jansen & Vis vooral de toekomstige bewoners zelf als opdrachtgever. Daarom richten wij het CPO project zo in, dat er voor de individuele wensen en eisen van de toekomstige bewoners alle ruimte en aandacht is.  We zijn flexibel tot in onze laatste vezel en echt gewend om voor particulieren te werken. Dit maakt dat we iedere individuele wens moeiteloos herkennen en meenemen in het bouwproces. We nemen de tijd voor de toekomstige bewoners. We plannen meerdere individuele gesprekken in – zowel voor als na het tekenen van het contract – zodat iedereen gehoord wordt. Kortom, wij zorgen ervoor dat u profiteert van alle voordelen die CPO bouwen u biedt, maar dat u vooral uw eigen huis kunt bouwen. Een plek die helemaal voldoet aan uw wensen en met recht uw droomhuis is.

Onze belofte

 • Alle voordelen van gezamenlijk bouwen
 • Iedere individuele wens wordt gehoord
 • In een vroeg stadium inzicht in uw bouwkosten
 • Individuele begeleiding gedurende de gehele bouw
 • Alle hulp bij het maken van goede keuzes

Relevante projecten

 • In opdracht van CPO Vereniging 'Hof van Zeelst' bouwde Jansen & Vis Aannemers dit mooie CPO project.
  CPO project nieuwbouw 32 woningen Hof van Zeelst fase 1
  In opdracht van Vereniging 'Hof van Zeelst' bouwde Jansen & Vis Aannemers 32 levensloopbestendige ...
 • Projectontwikkeling 12 woningen in Beek en Donk | Aannemers Jansen & Vis
  Projectontwikkeling 12 woningen in Beek en Donk
  Aannemers Jansen en Vis heeft de woningen middels een Design en Build prijsvraag van de ...