Huis bouwen met de beste begeleiding | Jansen & Vis Aannemers
Huis bouwen

Een nieuw huis bouwen

Een nieuw huis bouwen, daar komt het nodige bij kijken. Niet voor niets staat het bouwen van een huis in de top 3 van impactvolle gebeurtenissen in een mensenleven. Jansen & Vis Aannemers is zich daar goed van bewust. We doen er alles aan om de nieuwbouw van uw woonhuis zo goed mogelijk te laten verlopen.

Raming bouwkosten nieuwbouw huis

Dat doen we bijvoorbeeld door u al in een vroeg stadium te adviseren. Zelfs al wanneer u overweegt een eigen perceel te kopen. We kunnen al in zo’n vroeg stadium een prijsindicatie afgeven voor uw nieuwbouw woning. Of het nu om een vrijstaande woning gaat, een 2 onder 1 kap woning of een luxe villa. Met een ruwe raming van de bouwkosten kunt u een weloverwogen afweging maken bij de aankoop van het perceel. Dat gaat natuurlijk een stuk makkelijker als u een onderbouwd gevoel hebt bij het benodigde bouwbudget voor de nieuwbouw van uw huis.

Concurrerende offerte op basis van de tekeningen

Eenmaal in het bezit van uw eigen perceel, is het zaak een architect te vinden die goed bij u past. Jansen & Vis Aannemers kan u architecten aandragen die passen bij de gewenste bouwstijl van uw nieuwbouw huis. Bovendien kunnen we u op basis van de tekeningen al een concurrerende offerte uitbrengen. We denken actief mee over uw bouwplannen en dragen suggesties aan ter verbetering. Bijvoorbeeld door materialen of bouwmethodes aan te dragen die leiden tot een verlaging van uw bouwsom.

Advies van de eerste tegel tot de laatste deurgreep

Wanneer de tekeningen van uw nieuwbouw huis klaar zijn, is er voor u nog steeds veel werk te verzetten. Jansen & Vis Aannemers neemt u graag bij de hand bij het maken van alle benodigde keuzes. Van de eerste tegel tot aan de laatste deurgreep adviseren wij u. We werken met gerenommeerde en zeer betrouwbare leveranciers. U profiteert van de scherpe afspraken die we met hen gemaakt hebben. 

Onze belofte

 • Advies al vanaf de aankoop van uw perceel
 • In een vroeg stadium inzicht in uw bouwkosten
 • Begeleiding gedurende de gehele bouw
 • Alle hulp bij het maken van goede keuzes
 • Zeer concurrerende tarieven
 • Betrouwbare leveranciers en onderaannemers

Relevante projecten

 • In de bossen van Lieshout bouwde Aannemers Jansen & Vis deze moderne vrijstaande villa
  Nieuwbouw moderne villa in Lieshout
  Gebaseerd op het mooie ontwerp van Annemarie Pors Architecten bouwde Aannemers Jansen & ...