Utiliteitsbouw, nieuwbouw van uw bedrijfspand | Aannemers Jansen & Vis

Utiliteitsbouw; de bouw van uw bedrijfspand

Aannemers Jansen & Vis kan de bouw van alle soorten utiliteit voor u verzorgen. Of u nu een bedrijfshal wil laten bouwen, een nieuw bedrijfspand, een school, praktijkruimte of een kantoor aan huis. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten kleinschalige utiliteitsbouw. We snappen als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de bouw van uw nieuwe bedrijfspand of bedrijfshal en begeleiden u gedurende het gehele bouwproces. Veel van onze opdrachtgevers zijn immers ondernemers voor wie de nieuwbouw van een bedrijfspand geen dagelijkse kost is. 

Proactieve benadering van het bouwproject

Aannemers Jansen & Vis zorgt ervoor dat u kunt doen waar u goed in bent, namelijk het runnen van uw onderneming. Wij doen waar wij goed in zijn en zorgen ervoor dat de bouw van uw nieuwe bedrijfspand soepel verloopt. We zijn proactief, nemen u veel zorg uit handen en sluiten u aan waar nodig. We leggen u alle relevante keuzes voor. Zodat u op het juiste moment belangrijke beslissingen kunt nemen en wij verder kunnen met het bouwproject.

Turn-key oplevering van uw bedrijfspand

Turn-key opleveren van uw bedrijfspand betekent voor Aannemers Jansen & Vis niet alleen dat wij uw nieuwbouw bedrijfspand helemaal sleutel klaar aan u opleveren. Het betekent vooral dat we ook de omgeving van uw nieuwe bedrijfspand dusdanig opleveren, zodat u direct aan het werk kunt. Concreet betekent dat voor ons dat we in het project ook de bestrating, tuinaanleg, parkeerplaatsen en hekwerken mee kunnen nemen voor u. Alle scenario’s van ruwbouw oplevering tot aan turn-key oplevering van uw bedrijfspand behoren bij Aannemers Jansen & Vis tot de mogelijkheden.

Investering in relatie tot de exploitatie

Om goed inzicht te krijgen in uw toekomstige exploitatiekosten zorgt Aannemers Jansen & Vis ervoor dat er op basis van de tekeningen al een concurrerende offerte uitgebracht wordt. Dit geeft u inzicht in het benodigde bouwbudget, uw behoefte aan kostenbesparende opties en bovendien uw toekomstige exploitatiekosten.
Aannemers Jansen & Vis brengt de relatie tussen de initiële investeringen tijdens het bouwproject en de kosten voor o.a. onderhoud, reiniging en energieverbruik helder voor u in kaart. We maken een rekenmodel voor u aan de hand waarvan u goede beslissingen kunt maken over de duurzaamheid van materialen en installaties. Op basis hiervan heeft u goed inzicht in de terugverdientijd op uw eventuele extra investeringen. En maakt u een weloverwogen beslissing. Een prettige gedachte.

Onze belofte

 • Gespecialiseerd in kleinschalige utiliteitsbouw
 • Goede gesprekspartner voor ondernemers
 • Proactieve benadering van het project
 • We nemen u veel werk uit handen
 • In een vroeg stadium inzicht in uw bouwkosten
 • Alle hulp bij het maken van weloverwogen keuzes

Relevante projecten

 • Nieuwbouw gemeentewerf Gemeente Laarbeek
  Nieuwbouw gemeentewerf Gemeente Laarbeek
  Aannemers Jansen & Vis bouwde voor Gemeente Laarbeek de nieuwe gemeentewerf. Gebaseerd op ...