Villabouw, nieuwbouw van uw droom villa | Aannemers Jansen & Vis
Villabouw

Villabouw; de realisatie van uw droomvilla

Een villa bouwen, dat is een serieus bouwproject. Voordat de eerste steen gelegd kan worden zijn er heel veel keuze te maken. Over het ontwerp, de indeling, de materialen, de ruimtes, de afwerking. U kunt het zo gek niet bedenken. Daarom is het belangrijk dat u een centraal aanspreekpunt heeft gedurende de gehele bouw van uw nieuwbouw villa. Aannemers Jansen & Vis kan dat aanspreekpunt voor u zijn. Wij nemen u veel werk uit handen en helpen u alle benodigde beslissingen te nemen. 

Interieur en exterieur in één villa ontwerp

Onze ruime ervaring in het bouwen van villa’s maakt dat we de nieuwbouw van een villa niet los kunnen zien van de omgeving. Daarom hebben we een netwerk opgebouwd van architecten en ontwerpers die perfect snappen dat het interieur en het exterieur van de nieuwbouwvilla één organisch geheel moeten vormen. De meeste nieuwbouw villa’s starten immers met een locatie die u inspireert, die een bijzonder gevoel oproept. Dat maakt het zo essentieel om de villa in perfecte harmonie te brengen met het gevoel dat de buitenruimte bij u oproept. Aannemers Jansen & Vis werkt uitsluitend met architecten, interieurontwerpers, lichtadviseurs en tuinarchitecten die dat perfect snappen.

Altijd een concurrerende offerte voor uw villa

Om grip te krijgen op de bouwkosten zorgt Aannemers Jansen & Vis ervoor dat er op basis van de tekeningen al een concurrerende offerte uitgebracht wordt. Dit geeft u inzicht in het benodigde bouwbudget en in de behoefte aan kostenbesparende opties. Aannemers Jansen & Vis denkt actief mee over de optimale indeling van uw bouwbudget en draagt suggesties ter verbetering aan. Die ervoor te zorgen dat u op uw bouwkosten kunt besparen of die ervoor te zorgen dat u duurzame materialen of technieken toepast.

Advies van A tot Z

Van Aannemers Jansen & Vis  mag u een intensieve begeleiding verwachten tijdens het gehele bouwproject. Wij nemen u graag bij de hand bij het maken van alle benodigde keuzes. We dragen graag betrouwbare leveranciers bij u aan zodat u de mooiste materialen kunt kiezen of kunt laten ontwerpen. Of het nu gaat om het sanitair van uw luxe badkamer, maatwerk meubilair, uw keuken, tegels, zonwering, een uitgebreid lichtplan of zelfs een zwembad met poolhouse. Aannemers Jansen & Vis is van A tot Z uw vaste aanspreekpunt bij de nieuwbouw van uw villa. Uiteraard kunnen wij ook de verbouwing of renovatie van uw villa voor u uitvoeren.

Onze belofte

 • Uw centrale aanspreekpunt voor het gehele project
 • In een vroeg stadium inzicht in uw bouwkosten
 • Advies en begeleiding gedurende de gehele bouw
 • Alle hulp bij het maken van goede keuzes
 • Zeer concurrerende tarieven
 • Betrouwbare leveranciers en onderaannemers

Relevante projecten

 • In de bossen van Lieshout bouwde Aannemers Jansen & Vis deze moderne vrijstaande villa
  Nieuwbouw moderne villa in Lieshout
  Gebaseerd op het mooie ontwerp van Annemarie Pors Architecten bouwde Aannemers Jansen & ...
 • Verbouwing woonhuis in de Roosten Eindhoven | Aannemers Jansen & Vis
  Verbouwing woonhuis in de Roosten Eindhoven
  Aannemers Jansen & Vis heeft in opdracht van B-Too interieurontwikkeling een jaren 70 ...