Uw betrouwbare bouwpartner denkt actief mee | Aannemers Jansen & Vis
Onze werkwijze

De aanpak van uw betrouwbare bouwpartner

Iedere aannemer positioneert zich natuurlijk graag als betrouwbare partner. Daarin is Aannemers Jansen & Vis niet anders. We leggen u graag uit wat ons een betrouwbare partner maakt voor uw bouwproject. Aannemers Jansen & Vis is een familiebedrijf dat inmiddels 65 jaar bestaat en in handen van de derde generatie Jansen is. Onze kennis en ervaring combineren we met een eigentijdse aanpak. Bij Aannemers Jansen & Vis werkt een mooie mix van ervaren specialisten en enthousiaste jonge professionals.  Er is dus een goede balans tussen ervaring en modern management. Daarbij staat de opdrachtgever centraal. Voor onze opdrachtgevers streven we naar de beste kwaliteit. Dat betekent dat we actief meedenken, met slimme en creatieve oplossingen komen, helder communiceren en onze beloftes nakomen.  Dit alles vertaalt zich door in een Bouwgarant certificering, tevreden opdrachtgevers  en veel mooie projecten waar we trots op zijn.

Actief meedenken tijdens het hele bouwproject

Actief met (potentiële) opdrachtgevers meedenken begint bij Jansen & Vis al in een heel vroeg stadium. Al vanaf de eerste informatieaanvraag kijken we samen met u naar de oplossing die het beste past bij uw vraag. Zo helpen we u graag met advies en handige tips bij het aanvragen van uw bouwvergunning. We werken samen verschillende goede architecten en ontwerpers, mocht u uw plannen nog moeten vormgeven. Is het ontwerp al klaar dan selecteren we de beste materialen en werken we de oplossing voor u uit in een begrijpelijke en concurrerende offerte. Bij het maken van de projectplanning kijken we uiteraard naar de meest optimale planning van de werkzaamheden. Niet alleen in logische volgorde, maar ook in ‘leefbare’ volgorde, wel zo prettig als u bijvoorbeeld tijdens de verbouwing in het huis woont.

Vast team van bouwspecialisten

Wanneer u ons de opdracht verleent dan stellen we een vast team van specialisten voor u samen. Uw bouwproject wordt van begin tot eind uitgevoerd door datzelfde team. Dat team is dus goed geïnformeerd over de werkzaamheden en uw wensen. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is de projectcoördinator uw vaste aanspreekpunt. Hij bewaakt de voortgang van de werkzaamheden in overleg met de betrokken voorman. De projectcoördinator houdt u regelmatig op de hoogte van de stand van zaken. Bij grotere projecten beleggen we daarvoor projectvergaderingen met u.

Aaneengesloten uitvoering van het bouwproject

Aannemers Jansen & Vis voert haar bouwprojecten aaneengesloten uit. U verliest dus geen tijd! Een project is voor Aannemers Jansen & Vis niet afgerond voordat iedereen volledig tevreden is. En dat is voor ons pas als écht alle puntjes op de i staan.