Aanbouw met lichtstraat of toch een serre? | Aannemers Jansen & Vis
Aanbouw

Aanbouw aan uw huis

In tijden waarin de verkoop van woningen lastiger is, kiezen steeds meer mensen voor een aanbouw aan hun huis. Een verstandige keuze, want met een goed doordachte aanbouw kunt u vaak nog tijden vooruit in uw huidige huis. Bij een aanbouw is het van groot belang om goed na te denken over de perfecte omvang en indeling. Juist daarbij kan Aannemers Jansen & Vis u echt goed van dienst zijn. 

Actief meedenken over de perfecte aanbouw

Bij iedere aanbouw kijken we kritisch naar uw redenen om uw huis uit te willen bouwen. Welk doel heeft u met uw aanbouw? Verandert er iets in uw woonsituatie? Welke indeling heeft u voor ogen? Hebben de buren al een aanbouw aan hun huis? Dit zijn voorbeelden van vragen die wij u stellen. Samen met u kijken we naar de perfecte omvang en indeling van uw aanbouw.  We denken met u mee over hoe u de aanbouw en de bestaande ruimte in wil delen. Vaak betekent dit dat we u adviseren over een logische plaatsing van bijvoorbeeld de keuken of de badkamer in de nieuwe ruimte. En over de daadwerkelijke inrichting  van de ruimte om te komen tot de perfecte omvang van uw aanbouw. We helpen u een bewuste keuze te maken over  een aanbouw over 1 of juist 2 woonlagen. 

Al in een vroeg stadium een scherpe offerte

Doordat Aannemers Jansen & Vis al talloze aanbouwen gerealiseerd heeft, beschikken we over veel parate kennis van prijzen van verschillende varianten aanbouwen. Dit maakt het mogelijk om al denkende over uw aanbouw, een scherpe offerte af te geven voor de verschillende opties. Op basis daarvan kunt u een weloverwogen keuze maken over bijvoorbeeld een meter meer of minder aanbouwen. We kijken daarbij ook goed naar de constructieve mogelijkheden. Welke staalconstructie heeft u nodig? En bij hoeveel meter uitbouwen ligt het omslagpunt naar een ingewikkelder staalconstructie?  En tot slot natuurlijk de regelgeving. Voor welke aanbouw heeft u een vergunning nodig? En bij hoeveel meter nog niet? Dit zijn allemaal vragen die Aannemers Jansen & Vis in een vroeg stadium voor u kan beantwoorden. 

Samen kijken naar de mooiste uitvoering

Wanneer de omvang en indeling van uw aanbouw bepaald zijn is het zaak goed na te denken over de uitvoering van uw aanbouw. Hoe wilt u de daglichttoetreding invullen? Met een lichtstraat, lichtkoepels of anders? Wilt u gebruik maken van een schuifpui, vouwpui of juist van openslaande deuren? Of wilt u de bestaande pui hergebruiken? We adviseren u graag over de mooiste uitvoering van uw aanbouw.

Aanbouwen met zorg en zekerheid

We snappen heel goed dat een verbouwing van uw huis heel ingrijpend voor u is. Zeker wanneer u tijdens de werkzaamheden gewoon in het huis woont. Daarom doen we er alles aan om de werkzaamheden zo goed en snel mogelijk te laten verlopen. Voor u, maar ook voor uw buren. We treffen maatregelen om ervoor te zorgen dat de overlast minimaal is en verbouwen altijd met respect voor uw buren en omwonenden. Wij doen er alles aan om onze belofte na te komen. Een extra geruststellende gedachte is wellicht dat wij in het bezit zijn van een goede CAR verzekering. Deze verzekering dekt de eventuele schade van derden, mocht er onverhoopt iets mis gaan.

Relevante projecten

  • Overkapping met lichtstraat in Beek en Donk | Aannemers Jansen & Vis
    Overkapping met lichtstraat in Beek en Donk
    Overkapping van het terras is voorzien van hardhouten lichtstraat met gelaagd glas en ...