Badkamer verbouwen of vernieuwen | Aannemers Jansen & Vis
Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

Wanneer u uw badkamer wil gaan verbouwen denkt u wellicht als eerste aan een badkamer showroom en pas later aan een aannemer. Aannemers Jansen & Vis adviseert u echter om dat proces om te draaien. Wij kunnen namelijk met u meedenken over de meest optimale indeling van uw badkamer. Daarbij gaan we niet alleen uit van standaardoplossingen, maar vaak juist ook van maatwerkoplossingen. In de praktijk blijkt namelijk een maatwerk badkamermeubel of kast niet duurder dan een standaard badkamermeubel. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor een badkamer verbouwing, maar ook voor de badkamer in uw nieuwbouw huis.

Het grote voordeel van een maatwerk badkamer

Met een maatwerkoplossing heeft u wel de mogelijkheid om de perfecte maat  en uitstraling te kiezen, passend bij uw ruimte en bij uw wensen. Want uw wensen zijn voor Aannemers Jansen & Vis altijd het vertrekpunt. Hoe is uw gezinssamenstelling? Hoeveel mensen maken er op piekmomenten gebruik van de badkamer? Hoe gebruikt u uw badkamer? Functioneel of echt ter ontspanning? Aannemers Jansen & Vis adviseert u en geeft handige tips. Bovendien laten we graag het licht van een interieurarchitect eens over het plan schijnen. Zo komen we tot inventieve oplossingen en een badkamer die echt perfect bij u past.

Tegels en sanitair tegen scherpe prijzen

Dan pas is het wat ons betreft tijd om een showroom te bezoeken. We hebben goede afspraken met betrouwbare leveranciers. Ze bieden u een zeer ruime keuze in tegels, bijzondere kranen, glazen deuren en wanden en natuurlijk het sanitair. En bovendien profiteert u van de scherpe prijzen die wij al voor u bedongen hebben. We komen graag bij u langs voor een kennismaking. Als u een bericht voor ons achterlaat nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Relevante projecten

  • Renovatie parkvilla in Aarle-Rixtel | Aannemers Jansen & VIs
    Renovatie parkvilla in Aarle-Rixtel
    Aannemers Jansen & Vis renoveerde op basis van het prachtige ontwerp van Koen ...
  • Verbouwing woonhuis in de Roosten Eindhoven | Aannemers Jansen & Vis
    Verbouwing woonhuis in de Roosten Eindhoven
    Aannemers Jansen & Vis heeft in opdracht van B-Too interieurontwikkeling een jaren 70 ...