Dakopbouw voor heel veel extra woonruimte | Aannemers Jansen & Vis
Dakopbouw

Dakopbouw of dakkapel in één dag

Met een dakopbouw realiseert u in een keer heel veel extra woonruimte.  Bij Aannemers Jansen & Vis  kunt u terecht voor een dakkapel of dakopbouw in één dag. Wanneer we gebruikmaken van houtskeletbouw voor de dakopbouw dan treffen we alle voorbereidingen namelijk in onze werkplaats. Dit maakt een snelle montage op locatie mogelijk. We kunnen uw dakopbouw compleet afgemonteerd of ruwbouw plaatsen. U hebt dan dus een dakopbouw of dakkapel die in één dag water- en winddicht is. Vervolgens kunnen we verdergaan met afbouwen aan binnenzijde. 

Dakopbouw bij plat dak

Welk soort dakopbouw voor uw woning het beste is, hangt af van het soort dak. Bij een plat dak kan een volledige dakopbouw toegepast worden. Daarmee krijgt uw woning er een volledige verdieping bij. Een dakopbouw op een plat dak kan zowel met een plat dak als met een nok uitgevoerd worden. De beste uitvoering wordt bepaald door wat er toegestaan is door de gemeente, welke vorm buren eventueel eerder gekozen hebben en uiteraard uw wensen.

Dakopbouw bij schuin dak

Heeft uw woning al een schuin dak maar is de zolder geen volwaardige verdieping doordat de nok laag is, dan is een nokverhoging een goede optie. Bij woningen met een schuin dak en een hoge nok, zijn grote dakkapellen vaak ook een goede optie. Daarmee wordt een veel grotere ruimte gecreëerd die een goede stahoogte heeft. Het voordeel van dakkapellen is vaak dat de kosten relatief laag blijven.  

Advies over de uitvoering

Bij een dakopbouw heeft u natuurlijk de keuze uit verschillende materialen. Ieder met hun eigen voor- en nadelen. Moet u nu kiezen voor een houten, stalen of gemetselde dakopbouw? Aannemers Jansen & Vis adviseert u graag over de beste keuze voor uw woning. In lijn met rest van uw huis of juist bewust afwijkend.  We denken graag met u mee

Altijd met zorg geplaatst

We snappen heel goed dat een verbouwing van uw huis ingrijpend voor u is. Zeker wanneer u tijdens de verbouwing in het huis woont. Daarom doen we er alles aan om de werkzaamheden zo goed en snel mogelijk te laten verlopen. Voor u, maar ook voor uw buren. We treffen maatregelen om ervoor te zorgen dat de overlast minimaal is en verbouwen altijd met respect voor uw buren en omwonenden. Bij een dakopbouw betekent dat bijvoorbeeld dat we buitenom werken en we voorzieningen treffen die zorgen dat alles goed wind- en waterdicht is. Bovendien zijn we standaard in het bezit van een goede CAR verzekering. Deze verzekering dekt de eventuele schade van derden, mocht er onverhoopt iets mis gaan.

Relevante projecten

  • Bijzondere dakopbouw in Geldrop | Aannemers Jansen & Vis
    Bijzondere dakopbouw in Geldrop
    Op het dak van een praktijkruimte is een dakopbouw gemaakt waarin een appartement ...
  • Verbouwing woonhuis in Veghel | Aannemers Jansen & Vis
    Verbouwing woonhuis in Veghel
    De woning in Veghel is aangebouwd over twee bouwlagen. Tevens zijn aan twee ...