Huis renoveren door uw betrouwbare aannemer | Aannemers Jansen & Vis
Huis renoveren

Huis renoveren met respect voor de bouwstijl

Huizen renoveren, dat is een vak apart. Bij de renovatie van uw huis zorgt Aannemers Jansen & Vis ervoor dat uw woning niet alleen aangepast wordt aan deze tijd. We zorgen er juist voor dat dit gebeurt met respect voor de tijd waarin uw huis gebouwd is. Dat betekent dat we uw huis renoveren met respect voor de bouwstijl en de daarbij horende stijlkenmerken. Of dat we, wanneer die in de loop der tijd verloren zijn gegaan, die juist weer in de woning terugbrengen. 

Bewuste keuzes voor behoud van stijlkenmerken

Bij de renovatie van een huis maken we bewuste keuzes als het gaat om de bouwstenen,  de voegen, de detaillering van de plafonds, toepassing van glas-in-lood en kozijnen. In welke tijd is uw huis gebouwd? In de jaren ’30, ’50 of later? Welke details zien we terug in de oorspronkelijke tekeningen van de architect? Hoort bij uw huis nu juist wel of geen knipvoeg? Horen de kozijnen van hout te zijn of van metaal? Met of zonder glas-in-lood? Dit zijn allerlei zaken waar we samen met u bij stil staan.

Gevel- en dakrenovatie

Veel voorkomende renovatiewerken die wij aan de buitenzijde van huizen uitvoeren zijn 
gevelrenovatie en dakrenovatie. Het reinigen van metselwerk, uitkappen van voegwerk, toepassen van nieuw voegwerk en waar nodig verouderde bouwstenen, herstellen van dakbedekking en renovatie van schoorstenen. 

Gerenoveerd huis met veel comfort

Uiteraard zorgen we er bij de renovatie van een huis ook voor dat het huis na de renovatie aan alle eisen en wensen van deze tijd voldoet.  Wat betreft comfort en energiezuinigheid van uw woning. Zo geniet u van de luxe van nu en de uitstraling van toen. 

Renoveren met minimale overlast

Aannemers Jansen & Vis snapt heel goed dat een renovatie van uw huis heel ingrijpend voor u is. Zeker wanneer u tijdens de renovatie in het huis woont. Daarom doen we er alles aan om de werkzaamheden zo goed en snel mogelijk te laten verlopen. We treffen maatregelen om ervoor te zorgen dat de overlast minimaal is. Lees hier meer over onze werkwijze. Een extra geruststellende gedachte is wellicht dat wij in het bezit zijn van een goede CAR verzekering. Deze verzekering dekt de eventuele schade van derden, mocht er onverhoopt iets mis gaan.

Relevante projecten

  • Renovatie historische villa in Berg en Dal | Aannemers Jansen & Vis
    Renovatie historische villa in Berg en Dal
    Deze historische villa in het heuvelachtige Berg en Dal is volledig gerenoveerd. Nieuwe badkamer, ...
  • Verbouwing broodfabriek tot woonhuis in Geldrop | Aannemers Jansen & Vis
    Verbouwing broodfabriek tot woonhuis in Geldrop
    Het voormalige fabriekspand is met behoud van het authentieke karakter volledig gerenoveerd en ...