Utiliteit verbouwing van kantoren, scholen en bedrijven | Aannemers Jansen & Vis
Utiliteit verbouwing

Utiliteit verbouwing

Bij de verbouwing van utiliteit is het voor Aannemers Jansen & Vis van groot belang dat wij de overlast voor u beperken. Zodat u en uw medewerkers uw werk kunnen blijven doen, terwijl wij ons werk uitvoeren. We stellen alles in het werk om met minimale overlast voor u ons werk uit te voeren, dat is onze belofte. Binnen de afgesproken bouwtijd en budget.

Verbouwingskosten in relatie tot de exploitatie

We helpen u graag de kosten van de verbouwing in relatie te brengen tot de exploitatie. Dat betekent dat we de consequenties van uw investeringen op uw exploitatiekosten helder in kaart brengen. En dat we u adviseren over de toepassing van materialen, installaties, duurzame technieken en onderhoud. 

Kleinschalige utiliteit

Aannemers Jansen & Vis heeft ruime ervaring met de nieuwbouw en verbouwing van diverse soorten utiliteit gebouwen, hoofdzakelijk kleinschalige utiliteit. Of het nu gaat om de verbouwing van een kantoorpand of een school, de bouw van een praktijk aan huis of de renovatie van een restaurant. Bij Aannemers Jansen & Vis zit u goed!

Verbouwing scholen

Aannemers Jansen & Vis heeft ruime ervaring in de verbouwing en uitbreiding van scholen. Zowel in het basisonderwijs als in het voortgezet onderwijs.  We zijn goed op de hoogte van de regelgeving ten aanzien van scholen en openbare ruimtes in het algemeen en de veiligheidsregels voor ruimtes waar kleine kinderen zich bevinden in het bijzonder. 

Relevante projecten

  • Verbouwing woonhuis met praktijkruimte in Lieshout | Aannemers Jansen & Vis
    Verbouwing woonhuis met praktijkruimte in Lieshout
    Met de verbouwing van deze vrijstaande woning in de bossen van Lieshout werd ...
  • Renovatie restaurant de Heksenboom in Sint Anthonis | Aannemers Jansen & Vis
    Renovatie restaurant de Heksenboom in Sint Anthonis
    Aannemers Jansen & Vis komt al 3 generaties bij Camping de Ullingse Bergen ...