Zolderverbouwing en plaatsing dakkapellen | Aannemers Jansen & Vis
Zolderverbouwing

Zolderverbouwing

Er zijn vele redenen om uw zolder te willen verbouwen. Een extra badkamer, extra slaapkamers, praktische opbergruimte, het aanbrengen van isolatie, een nieuwe indeling of verbeterde daglichttoetreding. Welke reden u ook hebt voor uw zolderverbouwing, Aannemers Jansen & Vis is u graag van dienst. 

Zolderverbouwing zonder architect

Voor een zolderverbouwing wordt vaak geen architect ingeschakeld. Daarom zorgt Aannemers Jansen & Vis ervoor dat er een doordacht plan komt voor uw zolderverbouwing, Ook zonder de tekening van een architect. Samen met u kijken we naar de optimale indeling van uw zolder. Onze jarenlange ervaring maakt dat we al menig zolder verbouwd hebben. Daardoor hebben we vele voorbeelden van indelingen en afwerkingsniveaus die we u kunnen laten zien ter inspiratie. 

Verbeterde daglichttoetreding

Wanneer u een verbeterde daglichttoetreding wilt realiseren op uw zolder dan heeft u verschillende opties. Van dakkapellen tot complete daglichtsystemen. De website van Velux biedt u hiervoor uitgebreide inspiratie. Uiteraard geven wij u ook graag advies over meer licht op uw zolderverdieping. We komen graag langs voor een kennismaking.

Dakopbouw of dakkapel in 1 dag? Lees snel verder.

Relevante projecten

  • Renovatie parkvilla in Aarle-Rixtel | Aannemers Jansen & VIs
    Renovatie parkvilla in Aarle-Rixtel
    Aannemers Jansen & Vis renoveerde op basis van het prachtige ontwerp van Koen ...
  • Verbouwing van een woning in Brandevoort | Aannemers Jansen & Vis
    Verbouwing van een woning in Brandevoort
    In samenspraak met Architektenbureau Ad Bloks is de aanbouw van het woonhuis in ...